Kérdése van? Hívjon minket! +36205795362

Miért pont az Elite?

 

 

A kapusok küzdőszelleme mellett elköteleződve


Az Elite Sport egy olyan apuka ötletéből született, aki látta, hogy fiának és vele együtt más kapusoknak, szüksége van magas minőségű és hosszú élettartamú kapuskesztyűkre. Az Elite büszke arra, hogy 2008 óta a kapuskesztyű piac vezető gyártói között szerepel.


Első kézből származó tapasztalataink alapján tudjuk, hogy a szülőnek milyen gyakran kell új kapuskesztyűt venniük a gyermekük számára. Pontosan ezért terveztük meg a piacon jelenleg kapható legtartósabb termékeket.


Az Elite díjnyertes technológiája teszi lehetővé, hogy mindig a versenytárak előtt tudjon maradni. Ez az a technológia, amellyel a lehető legjobb anyagú kapuskesztűket készítjük. Extrém szintű tapadás és maximális tartósság megfizethető árakon.


Az Elite arra specializálódott, hogy saját innovációja és új dizájn elemei révén új iparági standardokat teremtsen. Az Elite jelenleg a világ egyik legelismertebb kapusmárkája.


Az Elite a kapustfelszerelések egyik vezető márkájává nőtte ki magát a világon. A több, mint 20 országban és 5 kontinensen jelen lévő Elite márka több száz első osztályú profi kapus, több tízezer amatőr és feltörekvő fiatal tehetséges kapus, valamint számos top-ligás kapusedző első számú választásává vált.


Az Elite kiváló gyártói és tervezői csapatának munkája révén megfizethető és mindenki számára elérhető, elit színvonalú kapuskesztyűket tud szállítani.

 

 

Víziónk


Túllépni a határainkat! Az iparág egyik éllovasává nőttük ki magunkat a kapusfelszerelések terén és a legfőbb célunk, hogy folytassuk a robbanásszerű növekedésünket.


Az Elite továbbra is folytatni kívánja útját, melynek révén ragyogóbb színvonalat és teljesítményt biztosít a kapusok számára a világ minden táján. Hiszünk benne, hogy a legjobb még csak most jön, a termékcsaládunkat és a világklasszis színvonalú technológiánkat illetően.


Terveink szerint szeretnénk tovább bővülni és még több területre belépni, hogy az eddigieknél is több kapushoz tudjunk eljutni a világ minden táján azért, hogy a jövő generációit is inspirálhassuk.