Kérdése van? Hívjon minket! +36205795362

Technológia

Ragadd meg a pillanatot és ne engedd ki a kezeid közül!

Az Elite kapuskesztyűi kizárlólag egy speciálisan formázott és szabadalmaztatott, magas minőség latex anyagot használnak mind a tenyéren, a kézfejen és a csuklópánton is, hogy elérjék a páratlan tapadást, komfortot és rugalmasságot a tartósság feláldozása nélkül.

További információ

Ultra GTech Pro

EsTec Aqua 5007B

ES Centum +

Terra Force XL

ES-V Game Line

ES-X Game Line

A győztes kapus aki csak egy picit messzebb elért...

Annak érdekében, hogy az Elite kesztyűk a kapus kezével együtt és ne azok korlátozásával tudjanak nyúlni, az Elite kesztyűk minimum 5 és maximum 7 beépített panelt tartalmaznak, modelltől függően.

 

A részletek a tenyeredben rejlenek

A kapuskesztyűk minden felszíne kritikus a kapusok számára a stílusuknak és technikájuknak megfelelően. Ezen igénynek megfelelve az Elite kesztyűk 6 különböző tenyérszabással készülnek: Speed, Roll, Negative Roll (NRoll), Negative, Hybrid (2 Roll, 2 Negative) és Flat cut.

Az igazán tapasztalt hálóőrök az ujjak szabására is figyelmet fordítanak az alapján, hogy ezeket a területeket miképpen használják. Három különböző típusa van: Párnázott hüvelykujj, duplán Párnázott hüvelykujj vagy oldalpárnázott.

További információ

Legyél áthatolhatatlan!

Minden Elite kesztyű 4-5 mm megerősített habbal rendelkezik, az Elite szabadalmaztatott magas minőségű latex anyagával kombinációt alkotva. A kesztyűk kellően párnázottak, hogy a labdával való érintkezések során minden irányból megfelelő védelmet nyújtson a kéznek. Garantált tartósságot biztosít még gyakori és agresszív használat mellett is.

Minden Elite kesztyű megerősített Shock-zónával rendelkezik, amely megfelelő erőt biztosít a labda öklözéséhez. Kétféle Shock-zónával gyártjuk a kesztyűinket: lapos felületűvel, illetve speciális 3D dombornyomott felületűvel.

Fejlett technológia és megállíthatatlan teljesítmény.

Büszkék mutatjuk be az új anyagunkat, amely még könnyebbé és még jobban lélegzővé teszi a kesztyűinket. Az új, Hybrid CR anyagunk örökre megváltoztatja a kapuskesztyűkről eddig alkotott képet!

A legkorszerűbb szélálló technológia révén az Elite kapuskesztyűk viselésekor nem kell aggódnod az időjárás miatt, minden körülmény között nyugodtan használhatod a kedvenc kesztyűdet.

Nedvfelszívó anyagból készült, így mindig száraz, kényelmes és kézreálló érzés nyújt. Maximális mozgást nyújt a kéznek, miközben tökéletes illeszkedést és lélegzőképességet biztosít.

 

Még a legjobb védelemnek is szüksége van erősítésre

A kapusok ujjai érzékenyekek lehetnek az ütésekre, az Elite kesztyűi ezért nyújtanak védelmet a használója számára miközben a kapuját védi.

Az Elite kesztyűi 4 vagy 5 darab eltávolítható ujjmerevítővel vannak felszerelve, hogy maximális védelmet nyújtsanak és pajzsként védjék a kapusok ujjait.